Friday, September 23, 2011

Meat Loaf / Bolo de Carne


















Ingredients:
5 tbsp of bread crumbs
1/4 cup of warm milk
1 onion
2 garlic cloves
1kg of ground beef
1 egg
10 green olives
Oregano
4tbsp of soy sauce
Ground black pepper
6 long bacon rashers

Method:
1. Preheat the oven (180 C)
2. Chop-up the onion, garlic and olives
3. Combine the breadcrumbs, milk, onion, garlic, egg, olives, oregano, soy sauce and pepper.
4. Add the ground beef to the mixture and fold all the ingredients with your hands.
5. On a clean surface spread a plastic wrap.
6. On top of the plastic wrap spread the bacon rashers vertically one next to the other, then spread the ground beef on top. Using the plastic wrap roll the meat into a cylinder shape. Remove the plastic and arrange the meat loaf on a baking tray.
7. Bake for 50 minutes and serve it hot. 

Ingredientes:
5 Colheres de sopa de pao esfarelado
1/4 xicara de cha de leite morno
1 cebola
2 dentes de alho
1kg de carne moida
1 ovo batido
10 azeitonas verdes 
Oregano a gosto
4 colheres de molho de soja
Pimenta do reino preta moida a gosto
6 fatias de Bacon comprido

Modo de Preparo:
1. Preaqueca o forno (210 C)
2. Pique a cebola, os alhos e as azeitonas.
3. Misture o pao, leite, cebola, alho, o ovo, as azeitonas, o oregano, molho de soja, e pimenta.
4. Junte a carne moida a mistura e amasse bem usando as maos.
5. Numa superficie lisa e limpa forre com filme plastico.
6. Por cima do filme plastico espalhe as fatias de bacon verticalmente uma do lado da outra, coloque a carne por cima. Com ajuda do filme plastico, modele um cilindro de carne. Remova o filme plastico e arrume o bolo de carne em uma assadeira.
7. Asse por 50 minutos e sirva em seguida.

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